HIRDETÉSEK

 

  1. szeptember 9. – Évközi 23. vasárnap

 

  1. A mai vasárnapon templomunkban reggel 08.00 és este 18.00 órakor lesznek szentmisék azok számára, akik nem tudnak eljönni a zarándoklatra.

10.00 ÓRAKOR NEM LESZ SZENTMISE.

  1. Szeptember 15-én, szombaton, “Forráspont” névvel ifjúsági eucharisztikus napot szerveznek Budapesten a 15-30 éves korosztály számára. Nagyváradról is indítunk autóbuszt, és szeretettel várjuk a jelentkezőket. A találkozó programja a kitett plakáton olvasható.
  2. Szeptember 16-án, jövő vasárnap a 10.00 órai szentmise tanévkezdő Veni Sancte, ifjúsági gitáros szentmise lesz. Szeretettel várunk mindenkit! Ugyancsak ezen a napon, délután 16.00 órától szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat a plébánia közösségi termébe, ahol készülhetnek a szeptember 23-ai délutánra, ugyanis szeptember 23-án egy „Fordított napot” szervezünk, amikor a gyerekek szervezik a vetélkedőt és a programokat az animátorok, a csoportvezetők és a szülők számára. Tehát előre hirdetjük, hogy szeptember 23-án délután szeretettel várjuk a bátor szülőket is, akik megmérettethetik magukat a gyerekek által szervezett próbákon. A jövő vasárnap eseményeit pedig az esti szentmise után közös szalonnasütéssel és esti imával zárjuk. Szeretettel várjuk a gyerekeket szüleikkel együtt!
  3. Szintén jövő vasárnap lesz a szokásos jótékonysági vásár a plébánián készült termékekből.
  4. Előre hirdetjük, hogy ugyancsak jövő vasárnap egyházmegyei gyűjtés lesz a Szent László iskola számára.
  5. Holnap indul az iskolai tanév. A pedagógusoknak és a diákoknak kívánjuk a Szentlélek vezetését, hogy lelkesen és jó elhatározásokkal vágjanak neki az új tanévnek, és jó gyümölcsöket teremjenek!
  6. A Vasárnap című napilap mostani számban olvashatunk a Nagyváradon zajlott Szent László Családi Napról, a képmutatás veszélyeiről, és több lelki táplálékot találhatunk benne a következő hétre.

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK

AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!