HIRDETÉSEK

 

  1. szeptember 2. – Évközi 22. vasárnap

 

  1. Szeptember 8-án buszos zarándoklatot szervezünk Máriaradnára. A helyek már beteltek. Csak várólistára lehet jelentkezni, arra az esetre, ha megüresedne néhány hely. Az indulás a katalin-telepi templomtól reggel 06.30-kor lesz.
  2. Szeptember 9-én, Vasárnap, egyházmegyei zarándoklat lesz Szentjobbra. Ezen a napon templomunkban reggel 08.00 és este 18.00 órakor lesznek szentmisék azok számára, akik nem tudnak eljönni a zarándoklatra. 00 ÓRAKOR NEM LESZ SZENTMISE. A zarándoklatra nagy busszal indulunk, az utazás ára 10 RON lesz. Még van néhány hely a buszon, ezért aki szeretne részt venni a zarándoklaton, kérjük mielőbb jelentkezzen. Az indulás 09.15-kor lesz a Katalin-telepről.
  3. Kérjük mindazokat, akik a párizsi zarándoklatra jelentkeztek, hogy utolsó határidőként szeptember 9-ig a részvételi díj felét előlegként juttassák el a plébániára, hogy jelentkezésüket véglegesíteni tudjuk. A zarándoklattal és befizetéssel kapcsolatos kérdésekkel forduljanak bátran a plébánoshoz.
  4. Szeptember 3-án, hétfőn délután 15.00 órakor szeretettel várjuk a gitárosokat és énekeseket egy közös próbára. A részleteket és a további programokat majd hétfőn megbeszéljük.
  5. Szeptember 3-án, hétfőn, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos találkozóra. A Rózsafüzér Társulat e havi imaszándéka: „A pedagógusokért, hogy újult erővel és lelkesedéssel kezdjék szeptemberben a felnövő nemzedék nevelését.”
  6. Szeptember 15-én, szombaton, “Forráspont” névvel ifjúsági eucharisztikus napot szerveznek Budapesten a 15-30 éves korosztály számára. Nagyváradról is indítunk autóbuszt, és szeretettel várjuk a jelentkezőket. A találkozó programja a kitett plakáton olvasható.
  7. Kis „Plébániai Lapunk” megérte a 100. kiadást. Immár 100. hete minden vasárnap megjelent megszakítás nélkül. Továbbra is ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe, és vigyék bátran azok számára is, akik betegség vagy idős kór miatt nem tudnak eljönni a szentmisére.

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK

AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!