HIRDETÉSEK

 

  1. július 1. – Évközi 13. vasárnap

 

  1. Holnap indul a plébániai napközi tábor, és szombaton este a 18.00 órai szentmisével zárul. A hét folyamán reggel 09.00 és délután 17.00 között lesznek a programok, kivéve a kirándulós napot, amikor korábban indulunk és később érkezünk. Mindezekről a résztvevők holnap reggel kapnak kézhez egy részletes tájékoztatót. Szombaton délután 16.30-ra szeretettel várjuk a táborozók szüleit, családtagjait egy közös uzsonnára, majd belekóstolhatnak a tábor hangulatába és 18.00 órakor ifjúsági gitáros szentmisével zárjuk a tábort.
  2. Augusztus 18-23. között idén is megszervezzük a nagy sikerű szobi tábort a nagyobb korosztály számára. Érdeklődni a plébánia elérhetőségein, valamint személyesen is lehet.
  3. Október 19-23 között buszos zarándoklatot szervezünk Párizsba a Csodásérmű Szűzanya kápolnájába, ahol 1830-ban a Szent Szűz megjelent Labouré Szent Katalinnak, akiről a Katalin-telep is a nevét kapta. Az útvonalról és a költségekről a kitett plakáton lehet tájékozódni, valamint személyesen is lehet érdeklődni a plébánián. Kérjük az érdeklődőket, hogy mielőbb, lehetőleg július 16-ig jelezzék részvételi szándékukat!
  4. A héten elsőpéntek lesz. Betegeinket időseinket meglátogatjuk a szentségekkel.
  5. A Rózsafűzér társulat júliusi imaszándéka: „A papok lelkipásztori küldetéséért: hogy akik fáradtan és magányosan végzik lelkipásztori munkájukat, segítve és megerősítve érezzék magukat az Úrral való barátság és a testvérek által.”
  6. A Rózsafüzér Társulat júliusi találkozója július 9-én, hétfőn, az esti szentmise után lesz megtartva.
  7. A Vasárnap című hetilap mostani számában olvashatunk a jó ízlésről, megtaláljuk Ferenc pápa tanítását a parancsolatokról, és több lelki útravalót is találunk benne.

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!