HIRDETÉSEK

 

  1. július 8. – Évközi 14. vasárnap

 

  1. Múlt héten lezajlott a plébániai napközi tábor. 43 gyermek és fiatal, valamint több mint 15 segítő vett részt hétfőtől szombatig a programokon. Köszönjük a szülőknek a bizalmat, hogy elengedték gyermekeiket, és nagyon sok köszönet jár a csoportvezetőknek, önkénteseknek, konyhatündéreknek, akik nélkül ez a tartalmas és színes hét nem valósulhatott volna meg. Isten fizesse meg sokszorosan mindenkinek! Reméljük, hogy jövőre is tudunk hasonlót szervezni!
  2. Július 9-én, hétfőn, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos találkozóra.
  3. Augusztus 18-23. között idén is megszervezzük a nagy sikerű szobi tábort a nagyobb korosztály számára. Érdeklődni a plébánia elérhetőségein, valamint személyesen is lehet.
  4. Október 19-23 között buszos zarándoklatot szervezünk Párizsba a Csodásérmű Szűzanya kápolnájába, ahol 1830-ban a Szent Szűz megjelent Labouré Szent Katalinnak, akiről a Katalin-telep is a nevét kapta. Az útvonalról és a költségekről a kitett plakáton lehet tájékozódni, valamint személyesen is lehet érdeklődni a plébánián. Kérjük az érdeklődőket, hogy mielőbb, lehetőleg július 16-ig jelezzék részvételi szándékukat!
  5. A Vasárnap című hetilap mostani számában beszámolókat olvashatunk az egyházi élet körülöttünk zajló eseményeiről, a papszentelésektől a táborokig, valamint tanító és lelki írásokat is találunk útravalóul.

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!