HIRDETÉSEK

 

  1. június 24. – Keresztelő Szent János születése

 

 

  1. Június 26-án, kedden 18.00 órakor tartják az egykori Szent László menedékház kápolnájának a búcsúját. Szeretettel várják a Kedves Híveket!
  2. Június 27-én , szerdán, Szent László király főünnepén templomunkban reggel 08.00 órakor lesz szentmise. Este 18.00 órakor a Szent László templom búcsús szentmiséjére várják szeretettel a Kedves Híveket. Az ünnepi szentmise főcelebránsa és szónoka Ft. Reszler Mihály, máramarosszigeti főesperes lesz.
  3. Június 29-én, pénteken lesz Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepe, mely parancsolt ünnep. Templomunkban 18.00 órakor lesz szentmise. Ezen a napon lesz a Péter-fillérek gyűjtése a Szentszék javára.
  4. Július 2-7 között a tavalyi évhez hasonlóan újra megszervezzük a plébániai napközi tábort. A tábor felépítése hasonló lesz a tavalyi évhez. További részleteket a plakáton lehet találni, illetve személyesen is lehet érdeklődni a plébánián. A jelentkezési lapok megtalálhatóak a templom bejáratánál. Jelentkezni a plébánia Facebook oldalán is lehet az űrlap kitöltésével. A jelentkezési határidő: június 27. Szeretettel várjuk a 4-18 év között gyerekeket, fiatalokat!
  5. Augusztus 18-23. között idén is megszervezzük a nagy sikerű szobi tábort a nagyobb korosztály számára. Érdeklődni a plébánia elérhetőségein, valamint személyesen is lehet.
  6. Október 19-23 között buszos zarándoklatot szervezünk Párizsba a Csodásérmű Szűzanya kápolnájába, ahol 1830-ban a Szent Szűz megjelent Labouré Szent Katalinnak, akiről a Katalin-telep is a nevét kapta. Az útvonalról és a költségekről a kitett plakáton lehet tájékozódni, valamint személyesen is lehet érdeklődni a plébánián. Kérjük az érdeklődőket, hogy mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!
  7. Szeretettel ajánljuk a kedves hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait, melyek által betekintést nyerhetünk a körülöttünk zajló egyházi eseményekbe, és amelyekből lelkileg is töltekezhetünk.

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!