HIRDETÉSEK

 

  1. június 17. – Évközi 11. vasárnap

 

 

  1. Ma este 18:00 órakor tanévzáró, ifjúsági, gitáros Te Deum szentmisét tartunk, melyre szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat, a hittanosokat szüleikkel együtt. A szentmise után közös pizzázásra várunk mindenkit a templomkertben.
  2. Július 2-7 között a tavalyi évhez hasonlóan újra megszervezzük a plébániai napközi tábort. A tábor felépítése hasonló lesz a tavalyi évhez. További részleteket a plakáton lehet találni, illetve személyesen is lehet érdeklődni a plébánián. A jelentkezési lapok megtalálhatóak a templom bejáratánál. Jelentkezni a plébánia Facebook oldalán is lehet az űrlap kitöltésével. A jelentkezési határidő: június 27. Szeretettel várjuk a 4-18 év között gyerekeket, fiatalokat!
  3. A Partiumi Háló Egyesület az idei évben július 16-21 között szervezi meg Tatán a Hálós Szentjánosbogár Gyermektáborát. Nagy szeretettel várják a 0-9. osztályos tanulók jelentkezését az egyházmegye bármely pontjáról. Jelentkezési határidő: Július 9. További információ a plakáton, vagy személyesen a Kanonok sor 25. szám alatt.
  4. Augusztus 18-23. között idén is megszervezzük a nagy sikerű szobi tábort a nagyobb korosztály számára. Érdeklődni a plébánia elérhetőségein, valamint személyesen is lehet.
  5. Október 19-23 között buszos zarándoklatot szervezünk Párizsba a Csodásérmű Szűzanya kápolnájába, ahol 1830-ban a Szent Szűz megjelent Labouré Szent Katalinnak, akiről a Katalin-telep is a nevét kapta. Az útvonalról és a költségekről a kitett plakáton lehet tájékozódni, valamint személyesen is lehet érdeklődni a plébánián. Kérjük az érdeklődőket, hogy mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!
  6. A Vasárnap című hetilap mostani számában olvashatunk a nagyváradi Egyházmegyei Ifjúsági Találkozóról, a bérmálás szentségéről, valamint megtaláljuk a végzős kispapok tanúságtételét is. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!