HIRDETÉSEK

 

  1. június 10. – Évközi 10. vasárnap

 

  1. A mai vasárnapon jótékonysági vásár van a templom előtt. Az összegyűlt adományokat a rászoruló családok megsegítésére fordítjuk. Sok köszönet az önkénteseknek, akik hétről hétre előkészítik a termékeket és megszervezik a vásárt! Isten fizesse meg fáradozásukat!
  2. Június 13-án, szerdán, 18:45-től tartjuk a felnőtt katekézis lezárását! Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  3. Június 14-én, csütörtökön, 19:00 órától templomunkban ifjúsági szentségimádás lesz. Szeretettel várjuk a fiatalokat, és mindazokat, akik a fiatalokkal és a fiatalokért szeretnének imádkozni!
  4. Június 17-én, jövő vasárnap, este 18:00 órakor tanévzáró, ifjúsági Te Deum szentmisét tartunk, melyre szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat, a hittanosokat szüleikkel együtt. A szentmise után közös pizzázásra várunk mindenkit a templomkertben. A gyerekek és fiatalok számára a héten már nem lesznek hittanórák, hanem a vasárnap esti záró szentmisére és pizzázásra várunk mindenkit szeretettel!
  5. Július 2-7 között a tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezzük a plébániai napközi tábort. A tábor felépítése hasonló lesz a tavalyi évhez. További részleteket a plakáton lehet találni, illetve személyesen is lehet érdeklődni a plébánián. A jelentkezési lapok megtalálhatóak a templom bejáratánál. A jelentkezési határidő: június 27. Szeretettel várjuk a 4-18 év között gyerekeket, fiatalokat!
  6. A Partiumi Háló Egyesület az idei évben július 16-21 között szervezi meg Tatán a Hálós Szentjánosbogár Gyermektáborát. Nagy szeretettel várják a 0-9. osztályos tanulók jelentkezését az egyházmegye bármely pontjáról. Jelentkezési határidő: Július 9. További információ a plakáton, vagy személyesen a Kanonok sor 25. szám alatt.
  7. A Vasárnap című hetilap mostani számában többek között olvashatunk Ferenc pápa katekéziséről, Szent Antal napi szokásokról, valamint a gyulafehérvári miseborról.

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!