HIRDETÉSEK

 

  1. június 03. – Évközi 9. vasárnap

 

  1. Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki szombaton délután be tudott kapcsolódni a délutáni szentségimádásba! Hisszük, hogy a Krisztus jelenlétében megélt idő az egyéni és a közösségi növekedésnek a kiindulópontja.
  2. Június 4-én, hétfőn, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos megbeszélésre.
  3. A Rózsafüzér Társulat júniusi imaszándéka: „Az ifjúságért, hogy odaadással, lelkesen és lelkiismeretesen készüljenek a nagybetűs életben való helytállásra.”
  4. Június 8-án, pénteken, Jézus Szentséges Szíve főünnepén templomunkban reggel 08.00 órakor lesz szentmise. Este 18.00 órakor fogadalmi, ünnepi szentmise lesz a Várad-Olaszi plébániatemplomban, ahová szeretettel várják a város híveit.
  5. Június 8-9-én lesz az Egyházmegyei Ifjúsági Találkozó. Pénteken délutántól a középiskolás diákokat várják, szombaton pedig már csatlakozhatnak az ötödik osztályosnál nagyobb diákok is. Plébániánk fiataljaival szeretnénk ezen a találkozón részt venni, kérjük a fiatalokat, hogy június 5-ig jelentkezzenek!
  6. Jövő vasárnap, június 10-én a megszokott módon jótékonysági vásár lesz a templom előtt a plébánián készült termékekből. Az összegyűlt adományokat rászorulók megsegítésére fordítjuk.
  7. Július 2-7 között a tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezzük a plébániai napközi tábort. A részleteket még egyeztetjük, és hamarosan pontos információkat tudunk mondani. Szeretettel várjuk a 4-18 év között gyerekeket, fiatalokat!
  8. A Vasárnap című hetilap mostani számában többek között olvashatunk Ferenc pápa katekéziséről, Jézus Szívének tiszteletéről valamint a nagykárolyi piarista nővérekről.

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!