HIRDETÉSEK

 

  1. május 13. – Húsvét 7. vasárnapja

 

 

  1. A mai vasárnapon jótékonysági vásár van templomudvaron. Köszönjük az önkénteseknek, akik mindezt lehetővé teszik és előkészítik! Az összegyűlt adományok pedig nagy segítséget jelentenek a rászorulók számára. Köszönjük felajánlásaikat!
  2. Ma délután, 15.00 és 18.00 óra között, Nagyváradon, a székesegyházban lesz Páduai Szent Antal ereklyéje. Szeretettel várják a város híveit, hogy imádsággal, énekkel fejezzék ki tiszteletüket a szent ereklyéje előtt.
  3. Május 18-án, pénteken indulunk a csíksomlyói búcsúba. Mindazokat, akik a buszos zarándoklatra jelentkeztek, kérjük, jöjjenek pénteken a 18.00 órai szentmisére, amelyet követően zarándokáldással indulunk Csíksomlyóra. Visszatérés szombaton, a késő esti órákban történik. A szükséges ételről, valamint esős idő esetén váltóruháról mindenki gondoskodjék.
  4. Jövő vasárnap pünkösd, a Szentlélek eljövetelének ünnepe.
  5. Még tart a személyi jövedelemadó 2%-áról való rendelkezés időszaka. A személyi jövedelemadó 2%-ával plébániánkat is támogathatják. A kitöltendő ív a kisasztalon található, a minta szerint kell kitölteni, és a sekrestyében lehet leadni május 20-ig, majd a plébániáról továbbítjuk a lapokat a hivatal felé. Köszönjük szépen felajánlásukat, amivel plébániai közösségünket támogatják!
  6. A Vasárnap című hetilap ezen a héten is színes tartalommal jelent meg. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!