HIRDETÉSEK

 

  1. május 6. – Húsvét 6. vasárnapja

 

  1. Anyák napján szeretettel köszöntjük az édesanyákat és imádkozunk értük, hogy Isten áldása kísérje őket.
  2. Május 7-én, hétfőn, az esti szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a megszokott találkozóra. A Rózsafüzér Társulat májusi imaszándéka: Az édesanyákért, hogy anyai hivatásukat mindig lelkesen és odaadóan tudják megélni.
  3. Május 10-én, csütörtökön, Urunk mennybemenetelét ünnepeljük. Templomunkban 18.00 órakor lesz szentmise. 19.00 órától pedig ifjúsági szentségimádás lesz.
  4. Május 13-án, vasárnap, a 10.00 órai szentmise keretében Sándor László és Sándor Réka ünnepélyes hitvallást tesznek, így gyermekeikkel, Kristóffal és Márkkal a Katolikus Egyház közösségéhez fognak tartozni. Ugyancsak ezen a vasárnapon Bodnár András is hitvallást tesz, és ezáltal ő is a Katolikus Egyház tagjává válik. Közösségünk örömmel fogadja őket, és felkészülésüket imáinkkal kísérjük.
  5. Május 13-án, 15.00 és 18.00 óra között Nagyváradon, a székesegyházban lesz Páduai Szent Antal ereklyéje. Szeretettel várják a város híveit, hogy imádsággal, énekkel fejezzék ki tiszteletüket a szent ereklyéje előtt.
  6. Plébániánk idén is indít zarándokbuszt a csíksomlyói búcsúra, amely május 19-én lesz. Az utazás ára 80,- RON. Jelentkezni 40,- RON előleg befizetésével a sekrestyében lehet. Még van néhány hely. Kérjük, hogy az érdeklődők mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!
  7. Május 12-én szervezik az Egyházmegyei Családok Találkozóját, melyre szeretettel várják a családokat, és azt kérik, hogy a házaspárok 2 db számukra kedves képet vigyenek magukkal, melyen ők ketten vannak. Színes programmal várják a házaspárokat és a gyerekeket egyaránt. A Program a püspöki palotában lesz, 09.30-kor kezdődik és a 15.00 órakor kezdődő szentmisével zárul. Jelentkezni legegyszerűbben itt a plébánián lehet. A találkozó mottója: „Abban maradunk, hogy hűek maradunk.”
  8. Még tart a személyi jövedelemadó 2%-áról való rendelkezés időszaka. A személyi jövedelemadó 2%-ával plébániánkat is támogathatják. A kitöltendő ív a kisasztalon található, a minta szerint kell kitölteni, és a sekrestyében lehet leadni, majd a plébániáról továbbítjuk a lapokat a hivatal felé. Köszönjük szépen felajánlásukat, amivel plébániai közösségünket támogatják!
  9. A Vasárnap című hetilap mostani számában olvashatunk a Neokatekumenális Útról, akik idén ünneplik ötven éves fennállásukat, valamint megtaláljuk Ferenc pápa tanítását a keresztségről is.

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!