HIRDETÉSEK

 

  1. március 18. – Nagyböjt 5. vasárnapja

 

  1. A nagyböjti időben templomunkban minden pénteken és vasárnap a szentmise előtt 17.15-től keresztutat járunk. Szeretettel várunk mindenkit!
  2. Plébániánkon elindult a felnőtt katekézis, melynek időpontja: szerdánként 18:45. Továbbra is szeretettel várunk mindenkit!
  3. Ebben a nagyböjti időben is meghirdetjük a plébániánk rászorulóit megsegítő élelmiszergyűjtési akciónkat. A tartós élelmiszereket kérjük a sekrestyébe behozni. Aki pénzadománnyal szeretné támogatni kezdeményezésünket, adományát a kitett perselybe helyezheti. Köszönjük szépen támogatásukat!
  4. Jövő vasárnap jótékonysági vásár lesz a templom előtt a plébánián készült száraztésztákból és más termékekből. A bejövő adományokat rászorulók megsegítésére fordítjuk.
  5. Jövő vasárnap virágvasárnap. Az ünnepi barkaszentelés a 10.00 órai szentmise elején lesz. Plébániánk biztosít valamennyi barkát, de ezen kívül a Kedves Hívek is elhozhatják saját ágaikat a szentmisére.
  6. Március 19-én, hétfőn, 17.00 órától a Szent József plébánia búcsúünnepe lesz. Szeretettel várják a Kedves Híveket!
  7. Megkezdődött a személyi jövedelemadó 2%-áról való rendelkezés időszaka. A személyi jövedelemadó 2%-ával plébániánkat is támogathatják. A kitöltendő ív a kisasztalon található, a minta szerint kell kitölteni, és a sekrestyében lehet leadni. Köszönjük szépen felajánlásukat, amivel plébániai közösségünket támogatják!
  8. A Vasárnap újság aktuális számában a tanítások mellett megtaláljuk a körülöttünk zajló egyházi élet eseményeit, melyek az élő egyházról tanúskodnak. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

Mindenkinek áldott nagyböjti időt kívánunk!