HIRDETÉSEK

 

  1. március 11. – Nagyböjt 4. vasárnapja

 

  1. A nagyböjti időben templomunkban minden pénteken és vasárnap a szentmise előtt 17.15-től keresztutat járunk. Szeretettel várunk mindenkit!
  2. Plébániánkon elindult a felnőtt katekézis, melynek időpontja: szerdánként 18:45! (az eddigi 19:00 óra helyett). Továbbra is szeretettel várunk mindenkit!
  3. Ebben a nagyböjti időben is meghirdetjük a plébániánk rászorulóit megsegítő élelmiszergyűjtési akciónkat. A tartós élelmiszereket kérjük a sekrestyébe behozni. Aki pénzadománnyal szeretné támogatni kezdeményezésünket, adományát a kitett perselybe helyezheti. Köszönjük szépen támogatásukat!
  4. A tavalyi évhez hasonlóan, ebben az évben is szeretnék Virágvasárnap elénekelni Krisztus szenvedéstörténetét, a Passiót. Szeretettel várjuk régi és új kórustagok jelentkezését. Az első megbeszélés március 13-án, kedden, a szentmise után, 18:45-től lesz.
  5. Ezen a vasárnapon jótékonysági vásár lesz a templom előtt a plébánián készült száraztésztákból és más termékekből. Az bejövő adományokat rászorulók megsegítésére fordítjuk.
  6. Ma délután 17:15-kor a keresztutat a gyerekek és fiatalok fogják vezetni.
  7. A Vasárnap újság aktuális számában egy érdekes élettörténettel, Pál József lelkipásztor életével ismerkedhetünk meg. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

Mindenkinek áldott nagyböjti időt kívánunk!