HIRDETÉSEK

 

 1. március 4. – Nagyböjt 3. vasárnapja

 

 1. A nagyböjti időben templomunkban minden pénteken és vasárnap a szentmise előtt 17.15-től keresztutat járunk. Szeretettel várunk mindenkit!
 2. Plébániánkon elindult a felnőtt katekézis, melynek időpontja: szerdánként 18:45! (az eddigi 19:00 óra helyett). Továbbra is szeretettel várunk mindenkit!
 3. Március 5-én, hétfőn, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos havi találkozóra.
 4. A Rózsafüzér Társulat márciusi imaszándéka: „Azokért, akik plébániai közösségünkben az első szentáldozásra és bérmálkozásra készülnek, hogy felkészülésük egyre szorosabban Krisztushoz kapcsolja őket.”
 5. Március 8-án, csütörtökön, 19:00 órától templomunkban ifjúsági szentségimádás lesz. Szeretettel várunk mindenkit, akik a fiatalokkal és a fiatalokért szeretnének imádkozni.
 6. Március 9-10-én kerül megszervezésre a „24 óra az Úrért” nevet viselő lelki program. Az idei évben a Székesegyház és a Szent László templom lesznek a program házigazdái. Plébániánk pénteken 19:00-22.00 óra között a Székesegyházban felelős a program szervezéséért. 19:00 órától énekes dicsőítés lesz, amelyre szeretettel várjuk főként a gyerekeket és a családokat. 20:00 órától vezetett Rózsafüzér imádság lesz elmélkedésekkel. 21:00 órától csendes szentségimádás lesz a fiatalok, felnőttek számára. (Bármely órában bárki csatlakozhat a programokhoz.)
 7. Ebben a nagyböjti időben is meghirdetjük a plébániánk rászorulóit megsegítő élelmiszergyűjtési akciónkat. A tartós élelmiszereket kérjük a sekrestyébe behozni. Aki pénzadománnyal szeretné támogatni kezdeményezésünket, adományát a kitett perselybe helyezheti. Köszönjük szépen támogatásukat!
 8. Jövő vasárnap jótékonysági vásár lesz a templom előtt a plébánián készült száraztésztákból és más termékekből. Az bejövő adományokat rászorulók megsegítésére fordítjuk.
 9. Jövő vasárnap 17:15-kor a keresztutat a gyerekek és fiatalok fogják vezetni.
 10. Ma este ifjúsági gitáros mise lesz, melyet Ft. Vakon Zsolt atya celebrál. Szeretettel várunk mindenkit!

 

Mindenkinek áldott nagyböjti időt kívánunk!