HIRDETÉSEK

 

  1. február 25. – Nagyböjt 2. vasárnapja

 

  1. A nagyböjti időben templomunkban minden pénteken és vasárnap a szentmise előtt 17.15-től keresztutat járunk. Szeretettel várunk mindenkit!
  2. A héten elindult a felnőtt katekézis (felnőtt hittan) a plébánián. Szerdánként 19.00 órától szeretettel várjuk a felnőtteket a plébánia közösségi termébe!
  3. Megkezdődött a személyi jövedelemadó 2%-áról való rendelkezés időszaka. A személyi jövedelemadó 2%-ával plébániánkat is támogathatják. A kitöltendő ív a kisasztalon található, a minta szerint kell kitölteni, és a sekrestyében lehet leadni. Köszönjük szépen felajánlásukat, amivel plébániai közösségünket támogatják!
  4. Ebben a nagyböjti időben is meghirdetjük a plébániánk rászorulóit megsegítő élelmiszergyűjtési akciónkat. A tartós élelmiszereket kérjük a sekrestyébe behozni. Aki pénzadománnyal szeretné támogatni kezdeményezésünket, adományát a kitett perselybe helyezheti. Köszönjük szépen támogatásukat!
  5. Ezen a héten első péntek lesz. Időseinket, betegeinket meglátogatjuk a szentségekkel.
  6. Jövő vasárnap a hónap első vasárnapja, a 10.00 órai szentmise keretében megáldjuk a Rózsafüzér Titkokat.
  7. A Vasárnap című hetilap mostani számában „Bűn, bűntudat, bűnbánat a 21. században” címmel tanulságos cikket olvashatunk, mely a nagyböjti készülődésünket is segítheti.

 

 

Mindenkinek áldott nagyböjti időt kívánunk!