HIRDETÉSEK

 

  1. január 28. – Évközi 4. vasárnap

 

  1. Február 2-án, pénteken, Urunk bemutatásának (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepén templomunkban este 18:00 órakor lesz szentmise, melyben megszenteljük a gyertyákat. Kérjük a Kedves Híveket, hogy aki tud, hozzon magával gyertyát.
  2. Február 3-án, szombaton, Szent Balázs püspök és vértanú ünnepén az esti szentmise végén lesz a szokásos Balázs-áldás. Azok számára, akik nem tudnak itt lenni szombaton este, a vasárnapi szentmisék végén is lesz lehetőség az áldásban részesülni.
  3. Február 4-én, vasárnap, lesz templomunkban az örökös szentségimádási nap. A 10:00 órai szentmise után ünnepélyesen kihelyezzük az oltáriszentséget, és az esti 18:00 órai szentmise kezdetéig lesz lehetőség az egyéni és közös szentségimádásra. 16:30-tól a gyerekeket és fiatalokat várjuk közös imádságra, 17:00 órától közös, vezetett szentségimádás lesz. Kérjük a Kedves Híveket, hogy akik tudnak vállalni egy-egy órát a nap folyamán, iratkozzanak fel a kitett lapra. Egy órára többen is fel lehet iratkozni.
  4. Február 11-én lesz a Betegek Világnapja. Ez alkalomból a Szent László templomban a délutáni, 17.00 órai szentmise keretében kerül sor a betegek szentségének kiszolgáltatására. Kérjük mindazok jelentkezését, akik – megfelelő ok miatt – szeretnék felvenni a betegek kenetét. Jelentkezni személyesen lehet a plébánián. A jelentkezési határidő: február 8, csütörtök.
  5. A héten első péntek lesz. Betegeinket, időseinket meglátogatjuk a szentségekkel.
  6. A farsangi idő utolsó hétvégéjén, február 10-én, szombaton este, 19:00 órától, a tavalyi évhez hasonlóan, vidám farsangi estet szervezünk. Szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat szüleikkel együtt! A gyerekek és fiatalok számára a „belépési díj” a farsangi jelmez, a szülőknek pedig egy tálca sütemény.

 

  1. A Vasárnap című hetilap aktuális számában olvashatunk az ökumenikus imahét és az egység keresésének lényegéről, valamint a nagyváradi egyházmegye lelkipásztori terveivel is megismerkedhetünk.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!