HIRDETÉSEK

 

  1. február 4. – Évközi 5. vasárnap

 

  1. Ma van templomunkban az örökös szentségimádási nap. A 10:00 órai szentmise után ünnepélyesen kihelyezzük az oltáriszentséget, és az esti 18:00 órai szentmise kezdetéig lesz lehetőség az egyéni és közös szentségimádásra. 16:30-tól a gyerekeket és fiatalokat várjuk közös imádságra, 17:00 órától közös, vezetett szentségimádás lesz. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Híveket, hogy a nap folyamán, amikor idejük engedi, kapcsolódjanak be a szentségimádásba.
  2. Február 5-én, hétfőn, az esti szentmise után tartjuk a Rózsafűzér Társulat szokásos havi találkozóját. Szeretettel várjuk a Társulat tagjait!
  3. A Rózsafüzér Társulat februári imaszándéka: „A betegekért és a szenvedőkért.”
  4. Február 11-én lesz a Betegek Világnapja. Ez alkalomból a Szent László templomban a délutáni, 17.00 órai szentmise keretében kerül sor a betegek szentségének kiszolgáltatására. Kérjük mindazok jelentkezését, akik – megfelelő ok miatt – szeretnék felvenni a betegek kenetét. Jelentkezni személyesen lehet a plébánián. A jelentkezési határidő: február 8, csütörtök. Február 9-én, pénteken, az esti szentmise után egy rövid megbeszélés lesz a jelentkezők számára. Ekkor fogják a szükséges igazolást is megkapni. Az újságos asztalon található egy tájékoztató lap a betegek kenetével és a betegek világnapjával kapcsolatban.
  5. Február 8-án, csütörtökön, 19:00 órától templomunkban ifjúsági szentségimádás lesz. Szeretettel várjuk a fiatalokat és mindazokat, akik a fiatalokkal és a fiatalokért szeretnének imádkozni.
  6. A farsangi idő utolsó hétvégéjén, február 10-én, szombaton este, 19:00 órától, a tavalyi évhez hasonlóan, vidám farsangi estet szervezünk. Szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat szüleikkel együtt! A gyerekek és fiatalok számára a „belépési díj” a farsangi jelmez, a szülőknek pedig egy tálca sütemény.
  7. A vakáció ideje alatt elmaradnak kedden és szombaton a plébániai hittanórák. A vakáció után szeretettel várjuk vissza a gyerekeket, fiatalokat!
  8. A Vasárnap című hetilap mostani számában olvashatunk a csángó származású Antal Veronikáról, akinek elismerték vértanúságát. Részletes cikket találhatunk az Erdélyben működő szerzetesekről, és a 92 éves Lucianna nővér, nagyváradi vincés nővér mesél életútjáról, hivatásáról.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!