HIRDETÉSEK

 

  1. január 21. – Évközi 3. vasárnap

 

  1. Január 20-29 között Nagyváradon megszervezésre kerül a Keresztény Egység Imahete, melynek részletes programját a kihelyezett plakáton lehet olvasni. Ennek keretében ma délután 17:00 órakor a székesegyházba várják a város híveit plébánosaikkal együtt közös imádságra.
  2. Az újévi házszentelések kapcsán még egyszer köszönjük a Kedves Híveknek a készülődést, a fogadtatást és az adományokat! A házszentelésekkor összegyűlt pénzadományokat a plébánia számlájára helyezzük, mintegy 6500,- RON összeget. Isten fizesse meg mindenki nagylelkűségét, adományát!
  3. Február 11-én lesz a Betegek Világnapja. Ez alkalomból a Szent László templomban a délutáni, 17.00 órai szentmise keretében kerül sor a betegek szentségének kiszolgáltatására. Kérjük mindazok jelentkezését, akik – megfelelő ok miatt – szeretnék felvenni a betegek kenetét. Jelentkezni személyesen lehet a plébánián. A jelentkezési határidő: február 8, csütörtök.
  4. A Vasárnap című hetilap aktuális számában több lelkiségi írást és tanítást találunk, valamint a katolikus média témáját dolgozza fel több írás, Szalézi Szent Ferenccel kapcsolatosan, akinek a héten lesz az ünnepe, és aki a katolikus média védőszentje.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!