HIRDETÉSEK

 

  1. január 7. – Urunk megkeresztelkedése – Évközi 1. vasárnap

 

  1. Január 7-én, vasárnap, Urunk megkeresztelkedésének ünnepével lezárul a karácsonyi idő, és kezdetét veszi az évközi idő, melynek első szakasza hamvazószerdáig tart.
  2. A héten megtartottuk a házszenteléseket. Köszönjük a Kedves Híveknek a készülődést, a kedves fogadtatást és a templomnak szánt adományokat! Azok a családok, akiket nem találtunk otthon és szeretnék, hogy visszatérjünk, kérjük jelezzék, és szívesen elmegyünk mindenkihez.
  3. Január 11-én, csütörtökön, 19:00 órától templomunkban ifjúsági szentségimádás lesz. Szeretettel várjuk a fiatalokat és mindazokat, akik a fiatalokkal és a fiatalokért szeretnének imádkozni.
  4. A mai vasárnapon a 10:00 órai szentmise keretében megáldjuk a rózsafüzér titkokat.
  5. Január 8-án, hétfőn, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos találkozóra.
  6. A Rózsafüzér Társulat januári imaszándéka: „Azokért a keresztényekért, akik üldözést szenvednek – hogy hitüket teljes szabadságban élhessék meg.”
  7. A Vasárnap című hetilap aktuális számában olvashatunk Ferenc pápának a Béke világnapjára írt üzenetéből, részletes írást találhatunk a házszentelésről, mint szentelményről és a hozzá kapcsolódó szokásokról, illetve egy személyes interjút is találhatunk, melyet Tóth Attila Levente atyával, tasnádszántói plébánossal készítettek.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!