HIRDETÉSEK

 

  1.  december 31. – Szentcsalád vasárnapja

 

  1. A ma esti 18:00 órai szentmise keretében tartjuk az év végi beszámolót és az év végi hálaadást. Szeretettel várjuk a Kedves Híveket, hogy közösen imádkozva adjunk hálát az elmúlt esztendőért!
  2. Január 1-én, Szűz Mária, Isten Anyjának főünnepén, (Újév), templomunkban 10:00 és 18:00 órakor lesz szentmise. Január 1. parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel kötelező.
  3. Január 6-án, szombaton lesz Vízkereszt főünnepe, mely szintén parancsolt ünnep. Templomunkban 08:00, 10:00 és 18:00 órakor lesz szentmise. A 10:00 órai szentmise keretében lesz az ünnepélyes vízszentelés.
  4. Január 7-én, vasárnap, Urunk megkeresztelkedésének ünnepével lezárul a karácsonyi idő, és kezdetét veszi az évközi idő. Akik nem tudták még elvégezni a karácsonyi szentgyónásukat, január 7-ig, a karácsonyi idő végéig megtehetik.
  5. Január 2-án, kedden elkezdjük a házszenteléseket, melyek menetét megtalálhatják a pótlapon. Mindketten – Csaba atya és Sándor atya – végezzük a házszentelést, hogy időben eljuthassunk mindenkihez. Ha valaki kimaradna, mert valami okból nem sikerült bejutni hozzá, kérjük, jelezze, és utólag pótoljuk.
  6. Az elsőpéntekes időseket és betegeket a házszentelések alkalmával látogatjuk meg.
  7. A Kedves Hívek figyelmébe ajánljuk a Mégis kiadványt, amely a Gyulafehérvári Szemináriumból érkezett hozzánk. A könyv a papnövendékek és külső munkatársak írásait tartalmazza. Több mint száz oldalas terjedelme ellenére mindössze 5,- lejbe kerül.

 

Mindenkinek Istentől megáldott,

boldog új esztendőt kívánunk!