1. december 17. – Advent 3. vasárnapja

 

  1. Advent utolsó hetében folytatjuk a kora reggeli szentmiséket. Hétfőtől szombatig 06:00 órakor várjuk a kedves Híveket, hogy lelkileg együtt készüljünk karácsony ünnepére. A misék után szeretettel várunk mindenkit reggelire. Az esti szentmisék változatlanul 18:00 órakor lesznek.
  2. Templomunk karácsonyi miserendje a következőképpen alakul:

December 24. Vasárnap: 08.00 Szentmise (Advent 4. vas.)

10:00 Szentmise (Advent 4. vas.)

24:00 Éjféli szentmise és szerepjáték

December 25. Hétfő:       10:00 Ünnepi szentmise és szerepjáték

Karácsony ünnepe          18:00 Esti szentmise

  1. A karácsonyi ünnepek előtt és -alatt szívesen állunk a Hívek rendelkezésére, hogy elvégezhessék szentgyónásukat. Az éjféli mise kivételével minden szentmise alkalmával biztosítjuk a gyónási lehetőséget.
  2. Ezen a héten lezárjuk adventi élelmiszer- és pénzadomány gyűjtési akciónkat. A beérkezett adományokból csomagokat állítunk össze, melyeket az ünnepek alkalmával eljuttatunk plébániánk rászorulóihoz. Köszönjük mindazoknak, akik e kezdeményezést támogatták, Isten fizesse meg jóságukat!
  3. Advent vasárnapjain itt a templom előtt jótékonysági vásárt tartunk azokból a termékekből, melyet plébániánk hívei készítettek. Az így összegyűlt adományokat rászorulók megsegítésére szeretnénk fordítani.
  4. Ma este 19:00 órától várjuk megbeszélésre mindazokat, akik végzik a hétköznapok lelkigyakorlatát.
  5. Köszönjük azon családok és személyek közreműködését, akik az adventi vásár előkészítésében és lebonyolításában segítettek. Isten fizesse áldozatukat!
  6. A Vasárnap című hetilap aktuális számában megtaláljuk Ferenc pápa tanítását a szentmiséről és a Miatyánk egyes részeiről, olvashatunk az ünnep és az ajándékozás kapcsolatáról, illetve kihívásairól és több lelki írás is segít bennünket az adventi készülődésben.

 

Mindenkinek áldott adventi időszakot kívánunk!