2017.január 29. – Évközi 4. vasárnap

  1. Február 2-án, csütörtökön Urunk bemutatása, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. A 18 órakor kezdődő szentmisében gyertyát szentelünk. Kérjük a Kedves Híveket, hozzák el saját gyertyáikat is erre a szentmisére, hogy megáldhassuk őket.
  2. Február 3-án, pénteken Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja van. Szentmise után balázsáldást
  3. Ezen a héten első péntek lesz. Plébániánk időseit, betegeit meglátogatjuk a szentségekkel.
  4. Február 5-én, jövő vasárnap a Rózsafüzér Társulat tagjai számára titokcsere lesz. Kérjük, a tagok – amennyiben nincsenek akadályozva – személyesen jöjjenek el szentmisére, és vegyék át a rózsafüzér-titkokat.
  5. A plébániai hittanórák elkezdődtek. Az elsőáldozás előtti csoport számára szombaton 10 órakor, az elsőáldozás vagy bérmálkozás utáni csoport számára szombaton 11 órakor kezdődik a hittanóra. Szeretettel várjuk a jelentkezőket!
  6. A gitáros-énekes csoport próbái folytatódnak. Vasárnaponként a 10 órai szentmise után várjuk az érdeklődőket. További kitartó lelkesedést kívánunk nekik!
  7. A Vasárnap című hetilap mostani számában olvashatjuk Ferenc pápa értékes gondolatait a házastársak hitbeli fejlődésével kapcsolatban. Továbbá találunk egy interjút Urbán Erik, ferences atyával a megszentelt élet, a szerzetesek világnapja alkalmából, mely február 2-án lesz, és betekinthetünk a körülöttünk zajló egyházi élet eseményeibe is.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!