1. október 29. – Évközi 30. vasárnap

 

  1. Csütörtökön este tartottuk az első ifjúsági szentségimádást. Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik eljöttek, hogy a fiatalokkal és a fiatalokért imádkozzanak. A következőkben minden hónapban egyszer lesz ifjúsági szentségimádás, a hónap második csütörtökén. A következő alkalom november 9-én, 19:00 órakor lesz. Erre is szeretettel várunk mindenkit!
  2. November 1-jén Mindenszentek ünnepe, parancsolt ünnep. Templomunkban két szentmise lesz: 10 és 18 órakor.
  3. Mindenszentek ünnepén, november 1-jén 15 órakor igeliturgiát tartunk a Rulikowski temetőben, a Steinberger kápolnánál. Ebben az évben plébániánkat kérték fel, hogy vezessük a megholtakért végezett szertartást, melyen a város papsága és a hívek is részt vesznek.
  4. November 2-án, Halottak napján templomunkban egy szentmise lesz, 18 órakor.
  5. A héten első péntek lesz. Időseinket és betegeinket meglátogatjuk a szentségekkel.
  6. A jövő vasárnap a hónap első vasárnapja lesz. A 10:00 órai szentmise keretében megáldjuk a rózsafüzér titkokat.
  7. A Nagyváradi Római Katolikus Püspökség közreműködésével és a Partiumi Háló egyesület szervezésében 2017 november 3 és 5 között rendezik meg a Kárpát-medencei Szent László találkozót Nagyváradon. Sok szeretettel várják a Kedves Híveket, hogy vegyenek részt a programon.
  8. Tudatjuk a Kedves Hívekkel, hogy elhunyt Farkas Imre atya, aki a Katalintelepen is szolgált. A temetési szertartás és a szentmise október 31-én, kedden, 11:00 órakor kezdődik az olaszi templomban, majd a Rulikovszki temetőben helyezik végső nyugalomra.
  9. A Vasárnap című hetilap aktuális számában több írás is kapcsolódik Halottak napjához, közöttük Ferenc pápa tanítását is megtaláljuk ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Ezek mellett lelki táplálékot is tartalmaz, melyek végigkísérhetnek a hét folyamán.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!