HIRDETÉSEK

 

  1. október 15. – Évközi 28. vasárnap

 

  1. Előre hirdetjük, hogy október 26-án, csütörtökön, a szentmise után nem a szokásos rövid szentségimádás lesz, hanem egy hosszabb ifjúsági szentségimádás, amelyről a többi plébániákon is tudni fognak, és amelyre szeretettel várjuk a fiatalokat és mindenkit aki ebbe be szeretne kapcsolódni. A szentségimádás kb. 19.45-ig tart, utána kötetlen beszélgetésre, teázásra várjuk a fiatalokat a plébániára.
  2. Október 27-én, pénteken este, 19.00 órakor „Plébániai est” lesz a gyerekek és fiatalok számára érdekes játékokkal, programokkal és zenével. A program 21.00 óráig tart, bővebb információkat jövő vasárnap tudunk mondani.
  3. A plébánián elkezdődtek a hittanórák. A bérmálkozásra való készüléssel kapcsolatban szeretnénk hirdetni, hogy, mivel a bérmálás a keresztény nagykorúság szentsége, ezért komolyan szeretnénk venni az erre való felkészülést, és a felkészülési idő két év lesz. Akik már betöltötték a tizenkét évet, jelentkezhetnek ebbe a csoportba, hiszen a felkészülés végére elérik a tizenhárom éves életkort. Októberben még várjuk szeretettel a további jelentkezőket bármelyik hittancsoportba!
  4. Szeretnénk bátorítani a Rózsafüzér Társulat tagjait, hogy október hónapban minél többen kapcsolódjanak be a szentmisék előtti közös Rózsafüzér imádságba.
  5. A következő héten, szerdán, pénteken és vasárnap újra lesznek játékos délutánok a szokott időben.
  6. A Vasárnap című hetilap aktuális számában több nagyváradi vonatkozású írást is találunk, valamint olvashatunk egy sokrétű hivatásról, Lázár Csilla személyében.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!