HIRDETÉSEK

 

  1. október 8. – Szűz Mária Magyarok Nagyasszonya

Magyarország Főpátrónája

 

  1. Jövő héten, október 12-16 között lesz a lazarista rend jubileumi évének nemzetközi megünneplése, melyen mi is részt veszünk. Ezekben a napokban Varga Sándor atya fog helyettesíteni bennünket, és minden szentmise a szokott időben lesz.
  2. Ezen a héten elkezdődtek a hittanórák. A bérmálkozásra való készüléssel kapcsolatban szeretnénk hirdetni, hogy, mivel a bérmálás a keresztény nagykorúság szentsége, ezért komolyan szeretnénk venni az erre való felkészülést, és a felkészülési idő két év lesz. Akik már betöltötték a tizenkét évet, jelentkezhetnek ebbe a csoportba, hiszen a felkészülés végére elérik a tizenhárom éves életkort. Októberben még várjuk szeretettel a további jelentkezőket bármelyik csoportba!
  3. Szeretnénk bátorítani a Rózsafüzér Társulat tagjait, hogy október hónapban minél többen kapcsolódjanak be a szentmisék előtti Rózsafüzér imádságba.
  4. Jövő héten pénteken és vasárnap délután a plébánián elmaradnak a szokásos játékos délutánok.
  5. A Vasárnap című hetilap aktuális számában többek között olvashatunk a család és az internet kapcsolatáról, érdekes cikket találunk az iskolakezdést segítő különféle kezdeményezésekről, valamint megismerkedhetünk egy alkotóművész személyes vallomásaival.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!