HIRDETÉSEK

 

  1. szeptember 17. – Évközi 24. vasárnap

 

 

  1. A mai vasárnapon 18.00 órakor tanévkezdő (Veni Sancte) gitáros-ifjúsági szentmise lesz, Isten áldását kérve az új tanévre. Szeretettel várjuk az óvodásokat, iskolásokat szüleikkel, nagyszüleikkel együtt! A szentmise után szeretettel várjuk az óvodásokat, iskolásokat ismét szüleikkel együtt egy közös pizzázásra a plébánia közösségi termébe.
  2. Októbertől indulnak a plébániai hittanórák több csoportban, melyek időpontja a következő:

         – Kedd, 16.00 óra:

– Elsőáldozás előtti csoport (4-8 évesek)

– Elsőáldozásra készülő csoport (3. osztályosok)

         – Szerda, 16.00 óra:

– Bérmálkozók (13 évtől fölfelé)

– Ifjúsági csoport (elsőáldozás vagy    bérmálkozás utáni csoport)

 

Szeretettel várjuk a további jelentkezőket!

  1. Szeptember 24-én, vasárnap, 19.00 órakor folytatódik jubileumi előadássorozatunk. A soron következő előadás címe: Élet a Misszióstársaságban. Szerettel várunk mindenkit az előadásra és az azt követő agapéra!
  2. Előre hirdetjük, hogy szeptember 27-én, Páli Szent Vince ünnepén, este 18.00 órakor, ünnepi szentmise keretében emlékezünk meg a lazarista rend alapítójáról. Az ünnepi szentmisét Böcskei László püspök atya celebrálja. Szeretettel várunk mindenkit a szentmisére és az azt követő agapéra!
  3. A Vasárnap című hetilap aktuális számában többek között olvashatunk Teréz anyáról, a család és a digitális világ kapcsola-táról, vincés lelkiségi írást találhatunk a buzgóságról, és betekintést nyerhetünk egy virágzó sepsiszentgyörgyi plébánia életébe.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!