HIRDETÉSEK

 

  1. szeptember 10. – Évközi 23. vasárnap

 

  1. A mai napon a szentjobbi egyházmegyei zarándoklaton veszünk részt ezért a Katalintelepen 00 órakor NEM LESZ SZENTMISE. Templomunkban 08.00 és 18.00 órakor lesz szentmise azok számára, akik nem tudnak eljönni a zarándoklatra.
  2. Szeptember 11-én indul az iskolai tanév. Kívánjuk, hogy kis és nagy diákjaink egyaránt gyarapodjanak bölcsességben és tudásban az év folyamán! Szeptember 17-én, vasárnap 18.00 órakor tanévkezdő (Veni Sancte) gitáros-ifjúsági szentmise lesz, Isten áldását kérve az új tanévre. Szeretettel várjuk az óvodásokat, iskolásokat szüleikkel, nagyszüleikkel együtt!
  3. Szeptember 17. után indulnak a plébániai hittanórák több csoportban: elsőáldozás előtti csoport (kicsik), elsőáldozásra készülő csoport (harmadikosok), bérmálkozásra készülő csoport (13 évtől fölfelé), szentségek utáni ifjúsági csoport. Szeretettel várjuk a jelentkezőket!
  4. A Vasárnap című hetilap aktuális számában többek között olvashatunk a nagyváradi Szent László Családi Napról, az óvodai nevelés fontosságáról keresztény szemmel és az imádságról egy kármelita nővér szemszögéből.

 

 

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!