1. augusztus 27. – Évközi 21. vasárnap

 

  1. Plébániánk buszos zarándoklatot szervez szeptember 8-án Máriaradnára. A 19 fős busz megtelt, jelentkezni már csak várólistára lehet. Az utazás költsége 43 RON. A máriaradnai kegytemplomot 250 évvel ezelőtt szentelték fel, így az idei évben oda zarándoklók részesei lehetnek ennek az ünnepi eseménynek. Az ünnepi szentmise 11.00 órakor kezdődik.
  2. Szeptember 10-én, vasárnap, egyházmegyei zarándoklat lesz Szentjobbra, egyházmegyénk ősi kegyhelyére. Az ünnepi szentmise 11.00 órakor kezdődik, melynek főcelebránsa Bábel Balázs, kalocsai érsek lesz. Amennyiben leszünk annyian, hogy nagy busszal utazzunk, az utazás ára 10 RON lesz. Kisebb busz esetén valamivel nagyobb költségre lehet számítani. Kérjük, hogy részvételi szándékukat mielőbb jelezzék a sekrestyében, vagy a plébánia elérhetőségein.
  3. Szeptemberben indulnak a plébániai hittanórák a gyerekek, fiatalok számára. Jelentkezni a sekrestyében, valamint a plébánia elérhetőségein lehet. Az időpontokat hamarosan – a jelentkezések függvényében – közöljük.
  4. A héten elsőpéntek lesz, betegeinket, időseinket meglátogatjuk a szentségekkel.
  5. A Vasárnap című hetilap aktuális számában többek között olvashatunk a piarista szerzetesrendről, a megtérésről, illetve részletes írást találunk Márton Áron püspök életéről és munkásságáról.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!