2017.május 28. – Húsvét 7. vasárnapja

 

  1. A ma esti szentmisén plébániánk fiataljai fognak gitározni, énekelni. Szeretettel várunk mindenkit!
  2. Közeledik június hónap, amelyet egyházunkban Jézus Szíve tiszteletére szentelünk. Júniusban minden esti szentmise után elimádkozzuk a Jézus Szíves litániát.
  3. Ezen a héten lesz első péntek. Plébániánk időseit, betegeit meglátogatjuk a szentségekkel.
  4. Június 2-án, pénteken indulunk a csíksomlyói búcsúba. Mindazokat, akik a buszos zarándoklatra jelentkeztek, kérjük, jöjjenek pénteken a 18.00 órai szentmisére, amelyet követően zarándokáldással indulunk Csíksomlyóra. Visszatérés szombaton, az esti órákban történik. A szükséges ételről, valamint esős idő esetén váltóruháról mindenki gondoskodjék.
  5. Jövő vasárnap pünkösd, a Szentlélek eljövetelének ünnepe.
  6. Június 10-én, szombaton Egyházmegyei Ifjúsági Találkozó lesz, melyre szeretettel várják az ötödik osztályosnál nagyobb fiatalokat. Jelentkezni a sekrestyében, vagy a plébánia elérhetőségein lehet.
  7. Június hónap utolsó hetében napközi tábort szervezünk a plébánián. Az 5-18 év közti korosztály számára egész napos programok lesznek: foglalkozások, játékok, kirándulás, lelki események. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Jelentkezni és bővebb információt kapni a sekrestyében, vagy a plébánia elérhetőségein lehet.
  8. A Vasárnap című hetilap mostani számában olvashatunk az idén 450 éves csíksomlyói zarándoklat történetéről, a búcsúhoz tartozó gyimesbükki programokról, továbbá megtaláljuk Ferenc pápa több aktuális tanítását, és olvahatunk egy interjút is a hivatásról egy újmisés pap életében.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!