HIRDETÉSEK

 

  1. május 21. – Húsvét 6. vasárnapja

 

  1. Május 25-én, csütörtökön lesz Urunk mennybemenetelének (áldozócsütörtök) ünnepe. Parancsolt egyházi ünnep. Templomunkban 18.00 órakor lesz szentmise.
  2. Május 27-én, szombaton lesz Nagyváradon az Egyházmegyei Családtalálkozó. Aki családjával együtt szeretné részt venni az eseményen, kérjük, mielőbb jelezze azt a sekrestyében vagy a plébánia elérhetőségein.
  3. Plébániánk zarándokbuszt indít a csíksomlyói búcsúra. Még van négy szabad hely, az utazás ára 80,- RON lesz.
  4. Közeledik a személyi jövedelemadó utáni 2%-ról való rendelkezés határideje. Aki ezúton szeretné támogatni plébániánkat, május 24-ig megteheti. Köszönjük szépen támogatásukat!
  5. Június hónap utolsó hetében napközi tábort szervezünk a plébánián. Az 5-18 év közti korosztály számára egész napos programok lesznek: foglalkozások, játékok, kirándulás, lelki események. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Jelentkezni és bővebb információt kapni a sekrestyében, vagy a plébánia elérhetőségein lehet.
  6. Jövő vasárnap, május 28-án, az esti 18.00 órai szentmisén a plébánia gitáros-énekes csoportja fog gitározni és énekelni. Szeretettel várunk mindenkit!
  7. A Vasárnap című hetilap mostani számában képes beszámolót találhatunk a nagyváradi egyházmegyei zarándoklatról, olvashatunk Ferenc pápa Fatimai látogatásáról, megtaláljuk a pápa tanítását Szűzmáriáról. Továbbá olvashatunk a mítoszról és a történelemteremtésről és tájékozódhatunk az egyházi élet eseményeiről.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!