HIRDETÉSEK

 

  1. április 30. – Húsvét 3. vasárnapja
  2. Egyházunkban a májusi hónapot a Boldogságos Szűz Mária tiszteletére szenteljük. Ebben a hónapban az esti szentmisék után Égi Édesanyánk közbenjárását kérve elimádkozzuk a Loretói litániát.
  3. Ezen a héten lesz első péntek. Plébániánk időseit, betegeit meglátogatjuk a szentségekkel.
  4. A Rózsafüzér Társulat titokcseréje május 7-én, jövő vasárnap lesz, találkozója pedig – a lazaristák rendi gyűlése miatt – nem hétfőn, hanem május 9-én, kedden lesz megtartva.
  5. Az elmúlt héten elindítottuk plébániánkon délutáni szabadidős programunkat. Heti három alkalommal várjuk a gyerekeket, fiatalokat, szüleikkel együtt: szerdán és pénteken 16.30-19.00, vasárnap pedig 16.00-19.00 óra között. A kisebbek felügyeletét a nagyobbakra, felelős animátorokra bízzuk, de ezeken az alkalmakon mi, lazarista atyák is igyekszünk jelen lenni. Az animátorok segítségét, szolgálatát ezúton is köszönjük.
  6. A Vasárnap című újság aktuális számában olvashatunk az aranymisés Mons. Fodor József nagyváradi helynök úr hivatásáról és életútjáról. Továbbá leírást találhatunk a nemrég restaurált és megáldott nagyváradi Szent László templom oltárképéről, és tájékozódhatunk az egyházi élet eseményeiről.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!