HIRDETÉSEK

 

  1. április 9. – Virágvasárnap
  2. A szent három nap alatt (nagycsütörtök, nagypéntek, nagyszombat) és húsvétvasárnap a szertartások előtt és közben gyónási lehetőséget biztosítunk. Kérjük a Kedves Híveket, használják fel a lehetőséget, ünnepeljenek tiszta lélekkel, éljenek húsvétkor a szentségekkel.
  3. Nagypénteken 15.00 órától Városi keresztutat járunk a székesegyháznál. Plébániánk az első állomás elmélkedését fogja imádkozni. Mindenkit szeretettel várunk.
  4. Nagyszombaton 09.00 – 18.00 óra között szentsír látogatására lesz lehetőség. Azok, akik vállalni tudnak egy órát a szentsírnál, kérjük, iratkozzanak fel a kitett lapra. Köszönjük!
  5. Nagyszombat este, a feltámadási szentmise után ételszentelést tartunk. A szentelni való ételeket a templom szentélye közelében kérjük elhelyezni. Ételszentelést – igény szerint – a húsvétvasárnapi szentmisék után is végzünk.
  6. Kérjük a Kedves Híveket, hogy a feltámadási szentmisére hozzanak magukkal gyertyát, melyet a bevonuláskor, a keresztségi fogadalmak megújításakor és a körmeneten használunk.
  7. A nagyböjti élelmiszergyűjtési akciónkat folytatjuk. A tartós élelmiszereket a sekrestyébe, a pénzadományokat pedig a kitett perselybe kérjük tenni. Köszönjük szépen mindenki támogatását, segítségét!
  8. A húsvétra való készülődés jegyében nagyszombat délelőtt 10.00 órától a plébánián a lányoknak tojásfestés, a fiúknak pedig kölnikészítés lesz. Ezáltal is szeretnénk ápolni népi szokásainkat, hagyományainkat. Minden gyereket és fiatalt szeretettel várunk!

 

 

Mindenkinek áldott Nagyhetet kívánunk!