HIRDETÉSEK

 

  1. március 12. – Nagyböjt 2. vasárnapja

 

  1. Templomunkban a nagyböjti időben, minden pénteken és vasárnap az esti szentmise előtt, 17.15-től keresztutat járunk. Szeretettel várunk mindenkit!
  2. Idén Szent József ünnepe nagyböjti 3. vasárnapja miatt nem március 19-én, hanem másnap, március 20-án, hétfőn kerül megünneplésre.
  3. Tegnap egyházközségünk új taggal gyarapodott: Bajzáth Eduárd Patrik – Bajzáth András és Horváth Melinda-Tímea gyermeke – a keresztség szentségében részesült. Isten éltesse, és vezesse el a keresztény nagykorúságra!
  4. Megkezdődött a személyi jövedelemadó 2%-áról való rendelkezés időszaka. Erről az összegről minden aktív munkavállaló szabadon rendelkezhet, valamint azok a nyugdíjasok, akik magas összegű nyugdíjuk után adóznak. A személyi jövedelemadó 2%-ával plébániánkat is támogathatják. A kitöltendő ív a kisasztalon található, és a sekrestyében lehet leadni. Köszönjük szépen felajánlásukat, amivel plébániai közösségünket támogatják!
  5. A Mária Rádiótól kaptunk még újságokat, amelyek elvihetők. Akik szeretnének rendszeresen kapni az újságból, kérjük, iratkozzanak fel a kitett listára.
  6. A Vasárnap című hetilap aktuális számában olvashatunk a marosvásárhelyi katolikus iskolát ért újabb hatósági támadásokról, találhatunk egy érdekes elmélkedést a látásról és a hallásról, és betekintést nyerhetünk az egyházi élet színes eseményeibe.

 

Mindenkinek áldott nagyböjti időszakot kívánunk!