1. január 15. – Évközi 2. vasárnap

 

  1. Az újévi házszentelések végéhez értünk. Köszönjük szépen a Kedves Hívek készülődését, a fogadtatást és az adományokat! Az idei házszentelésekkor gyűjtött pénzadományokat a plébánia számlájára helyezzük, mintegy 5.000,- RON összeget. Isten fizesse meg mindenki nagylelkűségét, adományát!
  2. Az elkészült plébániatermek egyikében elindíthatjuk a plébániai hittanórákat. A hittanórák időpontja a következőképpen alakul: az elsőáldozás előtti gyerekek számára szombatonként 10:00 órakor lesz a hittanóra; azok számára, akik már voltak elsőáldozók és bérmálkozók, szombatonként 11:00 órakor lesznek a hittanórák. Szeretettel várjuk azokat, akik már jelentkeztek, vagy jelentkezni szeretnének a plébániai hitoktatásra!
  3. Múlt vasárnap hirdettük, hogy templomunkban egy gitáros-énekes csoportot szeretnénk indítani, amelybe a gyerekek, fiatalok jelentkezését várjuk. Az első találkozó ma, a 10 órai szentmise után lesz megtartva.
  1. A Kedves Hívek figyelmébe ajánljuk a katolikus sajtót. A Vasárnap újság e heti számában olvashatunk az ökumenikus imahét jelentőségéről és az ökumezismusról, összefoglalót találhatunk a marosvásárhelyi katolikus iskola ügyének jelenlegi állásáról, és betekintést nyerhetünk a Szent Ferenc Alapítvány marosvásárhelyi otthonába is.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!