HIRDETÉSEK

 

  1. január 8. – Urunk megkeresztelkedése

 

  1. A mai ünneppel lezárul a karácsonyi ünnepkör, és kezdetét veszi az úgynevezett évközi idő, amely nagyböjt kezdetéig tart. Régi szokás szerint templomunkban a karácsonyi díszítést február 2-ig, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéig megtartjuk.
  2. Plébániánk területén megtartottuk a házszenteléseket. Köszönjük a Kedves Híveknek a készülődést, a fogadtatást és a templomnak szánt adományokat. Azok a családok, akiket nem találtunk otthon, és szeretnék, hogy visszatérjünk, kérjük mielőbb jelezzék, szívesen megyünk mindenkihez.
  3. A plébániaépület belső felújítási munkálatai lassan a végéhez érnek. Következő lépés az épület berendezése és a különféle felszerelések beszerzése lesz. Az elkészült közösségi termekben hamarosan elkezdjük a hittanórákat, amelyeknek időpontját hirdetni fogjuk.
  4. A hittanórák mellett egy ifjúsági gitáros-énekes csoportot szeretnénk szervezni, ahova szeretettel várjuk a zenélni és énekelni szeretőket, kezdőket és haladókat egyaránt. A próbák időpontja a vasárnapi 10:00 órai szentmise után lenne. Első alkalom: jövő vasárnap, január 15.
  5. Múlt hétfőn megtartottuk a Rózsafüzér Társulat találkozóját, melyen több aktualitás is megbeszélésre került. Kérjük, hogy mindazok, akik Rózsafüzér Társulat tagok minden hónap első vasárnapján személyesen vegyék át a következő rózsafüzér titkot. A meglévő két csoporton kívül új jelentkezők is vannak, akik mellé további jelentkezőket várunk, és amint meglesz a húsz személy, el tudunk indítani egy új csoportot.
  6. A Vasárnap című hetilap mai számában olvashatjuk Ferenc pápa tanítását a panaszkodó imádságról, betekintést nyerhetünk a KALOT és a Katolikus Magyar Bibliatársulat tevékenységeibe és az egyházi élet kulturális eseményeibe. Az egészségsarokban is érdekes írást találunk ezen a héten, illetve a gyerekek is találnak maguknak olvasnivalót.

 

 

Mindenkinek szép hetet kívánunk!