1. december 11. – Advent 3. vasárnapja

 

  1. Advent 3. hetében folytatjuk a roráte szentmisék sorozatát. Hétfőtől szombatig 06:00 órakor szeretettel várjuk a kedves Híveket, hogy együtt készüljünk karácsony, ünnepére, Krisztus eljövetelére. A roráte misék után egy kis reggelire várunk mindenkit. Adventi időben az esti szentmisék változatlanul megmaradnak.
  2. Folytatjuk adventi élelmiszer- és pénzadomány gyűjtési akciónkat is, plébániánk rászorulói részére. A pénzadományokat a kis asztal melletti perselybe kérjük betenni, a tartós élelmiszereket (pl. olaj, cukor, rizs, konzerv, tészta) a sekrestyébe kérjük behozni. A bejött adományokból csomagokat állítunk össze, melyeket az ünnepek alkalmával eljuttatunk rászorulóinkhoz. Köszönjük, hogy e kezdeményezést támogatják, Isten fizesse meg jóságukat!
  3. A Rózsafüzér Társulat legutóbbi találkozóján megbeszélésre került, hogy a Társulatot részben újra kell szervezni. Kérjük mindazokat, akik eddig Szlávik Anna csoportjába tartoztak, és továbbra is szeretnének társulati tagok lenni, személyesen jelentkezzenek Unterlender Máriánál. Az érdeklődők bővebb tájékoztatót a sekrestyében kaphatnak.
  4. A Vasárnap újság aktuális számában megtaláljuk Jakubinyi György érsek választásokra kiadott körlevelét, olvashatunk a székesegyház előtt múlt héten megtartott adventi vásárról és a karácsonyi ünnepkör jeles napjairól. Összefoglalót olvashatunk egy, a migráns kérdést érintő kolozsvári konferenciáról, és betekintést nyerhetünk az egyházi élet eseményeibe is. A Keresztény Élet az egész Kárpát-medence vallási életébe ad betekintést.