1. december 18. – Advent 4. vasárnapja

 

  1. Advent utolsó hetében folytatjuk a kora reggeli, adventi szentmiséket. Hétfőtől szombatig 06:00 órakor várjuk a kedves Híveket, hogy lelkileg együtt készüljünk karácsony ünnepére. Az utolsó roráte szentmise december 24-én, szombaton 06:00 órakor lesz megtartva. A misék után szeretettel várunk mindenkit reggelire. Advent utolsó hetében – szombat kivételével – az esti szentmisék változatlanul megmaradnak.
  2. Templomunk karácsonyi miserendje a következőképpen alakul:

 

December 24. Szombat:        06.00 Roráte szentmise

(18:00 órakor NINCS SZENTMISE!)

23:30 Karácsonyi szerepjáték

24:00 Éjféli szentmise

 

December 25. Vasárnap:      08:00 Pásztorok miséje

09:30 Karácsonyi szerepjáték

10:00 Ünnepi szentmise

18:00 Esti szentmise

  1. A karácsonyi ünnepek előtt és -alatt szívesen állunk a Hívek rendelkezésére, hogy elvégezhessék szentgyónásukat. Az éjféli mise kivételével minden szentmise alkalmával biztosítjuk a gyónási lehetőséget.
  2. Ezen a héten lezárjuk adventi élelmiszer- és pénzadomány gyűjtési akciónkat. A beérkezett adományokból csomagokat állítunk össze, melyeket az ünnepek alkalmával eljuttatunk plébániánk rászorulóihoz. Köszönjük mindazoknak, akik e kezdeményezést támogatták, Isten fizesse meg jóságukat!
  3. A Vasárnap című hetilap aktuális számában olvashatunk a lezárult Márton Áron emlékév eseményeiről, a 800 évvel ezelőtt alapított Domonkos rendről, megtaláljuk Ferenc pápa tanítását a keresztény reményről, találunk egy cikket a gyulafehérvári szemináriumról, és a körülöttünk élő Egyház több eseményéről is. A Keresztény Élet a Kárpád-medence tágabb vallási és kulturális életével foglalkozik.