2023. február 5. – Évközi 5. vasárnap

1. Ma a szentmisék végén Balázs-áldásban részesülhetünk.
2. Ma van templomunk örökös szentségimádási napja. A 10.00 órai szentmise után kihelyezzük az Oltáriszentséget, és este 18.00 óráig vezetett, csendes, illetve zenés szentségimádás lesz a kifüggesztett program szerint. Kapcsolódjunk be ebbe a közös imádságba és ajánljuk fel plébániai közösségünkért, annak tagjaiért, családjaiért.
3. A jövő héten szerdán 16.00 órától ovis-kisiskolás hittan, pénteken 16.00 órától elsőáldozási hittan, szombaton 15.00 órától gyermekkórus, zenetanulás lesz. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
4. Február 11-én, szombaton, a betegek világnapján 17.00 órakor a Székesegyházban ünnepi szentmise keretében szolgáltatják ki a betegek kenetét. Akik szeretnék felvenni a betegek kenetét, kérjük, hogy február 8-ig jelezzék a plébánián, hogy kiállíthassuk számukra a szükséges igazolást, amelynek felmutatása szükséges majd, hogy a szentségben részesülhessenek. Akik nem tudnak elmenni a Székesegyházba, szintén jelezzék és számukra itt a templomban szervezzük meg a betegek szentségének kiszolgáltatását.
5. A Rózsafüzér Társulat februári imaszándéka: „A betegekért, hogy a megpróbáltatások idején is legyen nyitott a szívük Isten vigasztaló jelenlétére.”
6. Február 6-án, hétfőn, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos találkozóra.
7. Február 12-én indul majd a Házasság Hete rendezvénysorozat, amelynek programjai a hirdetőtáblán is megtalálhatóak.
8. Február 18-án, szombaton, farsangi estet szervezünk itt a plébánián, ennek részleteit hamarosan közöljük.
9. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait, tanításait.

ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK MINDENKINEK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!