2023. január 29. – Évközi 4. vasárnap

1. Ma délután 16.00 órától 19.00 óráig szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánia közösségi termébe kötetlen játékra, beszélgetésre!
2. A jövő héten szerdán 16.00 órától ovis-kisiskolás hittan, pénteken 16.00 órától elsőáldozási hittan, 17.00 órától bérmálkozási előkészítő, 19.00 órától ifi hittan, szombaton 15.00 órától gyermekkórus, zenetanulás lesz. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
3. Február 1-én, szerdán, 19.00 órától megbeszélésre várjuk az elsőáldozók születi a plébánia közösségi termébe.
4. Február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén templomunkban 18.00 órakor lesz ünnepi szentmise a gyertyaszentelés szertartásával.
5. Február 3-án, Szent Balázs püspök és vértanú emléknapján a 18.00 órai szentmise keretében lesz a Balázs-áldás. Akik nem tudnak ezen részt venni, következő vasárnap is részesülhetnek a Balázs-áldásban.
6. Február 4-én az Olaszi plébánián városi szinten farsangi délutánt szerveznek a gyerekek, fiatalok részére délután 14.00 órától. Minden gyereket, fiatalt szeretettel várnak, és akik el tudnak jönni, kérjük csütörtökig jelezzék itt a plébánián. Süteményt, innivalót lehet vinni.
7. Február 5-én, vasárnap, lesz templomunk örökös szentségimádási napja. A 10.00 órai szentmise után kihelyezzük az Oltáriszentséget, és este 18.00 óráig vezetett, csendes, illetve zenés szentségimádás lesz a kifüggesztett program szerint. Kapcsolódjunk be ebbe a közös imádságba és ajánljuk fel plébániai közösségünkért, annak tagjaiért, családjaiért.
8. A héten elsőpéntek lesz, idős, beteg testvéreinket meglátogatjuk a szentségekkel.
9. Február 12-én indul majd a Házasság Hete rendezvénysorozat, amelynek programjai a hirdetőtáblán is megtalálhatóak. A plébániai helyi szervezésről a jövő vasárnap adunk részletesebb információt.
10. Február 19-én, vasárnap, farsangi délutánt, estet szervezünk itt a plébánián, ennek részleteit hamarosan közöljük.
11. A Vasárnap című hetilap mostani számában többek között olvashatunk az ökumenikus imahétről, a 2025-ös jubileumi évről és arról is, hogy hogyan lehet jól segíteni. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

Isten áldását kívánjuk mindenkinek az előttünk álló hétre!