2022. október 2. – Évközi 27. vasárnap

1. Ma 12.00 órakor lesz az Őssi plébániatemplom búcsúja. Szeretettel várnak mindenkit!
2. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, amely 18.00 órakor szentségi áldással zárul.
3. A Rózsafüzér Társulat októberi imaszándéka: „A missziókért és mindazokért, akik az evangélium hirdetésének szolgálatában állnak.”
4. Október 3-án, hétfőn, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a havi találkozóra, melyek októberrel kezdődően indulnak újra.
5. A héten elsőpéntek lesz. Idős, beteg testvéreinket meglátogatjuk a szentségekkel.
6. Október hónapban indulnak a hittanórák, katekézisek, ministránspróbák. Szeretettel várjuk az elsőáldozásra készülőket 3. osztálytól, vagy 8 éves kortól. Szeretettel várjuk a bérmálásra jelentkezőket 9. osztálytól felfelé. Jelentkezni a plébánián lehet. Bátorítjuk és szeretettel várjuk a gyerekeket a ministráns próbákra. Az ovis-kisiskolás hittan is októberben indul. A hittanórák pontos idejéről még egyeztetünk a munkálatok függvényében is, és mielőbb közölni fogjuk.
7. Jól haladnak, de még zajlanak a munkálatok a templomudvarban. Kérjük a Kedves Hívek elővigyázatosságát, megértését és türelmét a munkálatok ideje alatt. A szentmisék a munkálatok alatt is a szokott időkben lesznek.
8. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait.

ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK MINDENKINEK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!