1. augusztus 22. – Évközi 21. vasárnap

 

  1. A budapesti Eucharisztikus Kongresszussal kapcsolatban a közeljövőben fogjuk tájékoztatni a részletekről mindazokat, akik jelentkeztek.
  2. Augusztus 28-án, szombaton egész napos rendezvényre hívják és várják az egyházmegye családjait. A püspöki palotában és annak kertjében lesznek a programok, amelyek 10.00 órakor egy előadással kezdődnek a szülők számára, amíg a gyerekek számára más programok lesznek. Lesz közös ebéd, délután szentmise, bábszínház, ugyanakkor meg lehet látogatni a püspöki palotában megnyílt kiállítást, a nap pedig az este 7 órakor kezdődő koncerttel zárul. A nap meghívott előadója Ft. Ilyés Zsolt, a sepsiszentgyörgyi Szent József-templom plébánosa lesz. Jelentkezni a plébánia elérhetőségein lehet.
  3. Augusztus 29-én, jövő vasárnap, 12.00 órakor lesz a szentjánosi templom búcsúja. Szeretettel hívjuk oda is a Kedves Híveket!
  4. Előre hirdetjük, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus idején, szeptember 10-12, templomunkban nem lesz szentmise. A városban néhány templomba lesznek átszervezve a szentmisék, ahová a Kedves Híveket szeretettel várják. A szentmisék pontos helyét és idejét az esperesség fogja összesíteni és azokat majd időben közöljük.
  5. Szeptember 19-én lesz a szentjobbi egyházmegyei zarándoklat, ahol 11.00 órakor a püspök atya mutat be ünnepi szentmisét. Ezen a napon templomunkban reggel 08.00 és este 18.00 órakor lesznek szentmisék. A zarándoklatra a plébániáról busz indul, ennek költsége 15 lej, jelentkezni a plébánián lehet.
  6. Plébániánkon szeptember 26-án lesz a bérmálás. Imádkozzunk fiataljainkért!
  7. A Vasárnap című hetilap mostani számában a lelki írások és tanítások mellett egy érdekes cikket olvashatunk a női szerepekről és sorsokról. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!