HIRDETÉSEK

2021. július 11. – Évközi 15. vasárnap

1. A mai vasárnapon, a szentmise után Beke Dominik-József a keresztség szentségében részesül. Isten éltesse szüleivel, keresztszüleivel együtt!
2. Jövő vasárnappal, július 18-al kezdődően megszűnik a vasárnap esti szentmise és visszaáll a járvány előtti vasárnapi miserend, aminek értelmében vasárnaponként templomunkban 08.00 és 10.00 órakor lesznek szentmisék.
3. Újrakezdjük a szervezést a budapesti Eucharisztikus Kongresszusra, amelynek záró szentmiséjét a Hősök-terén Ferenc pápa celebrálja. Részletek a hirdetőtáblán, a plakáton, valamint a honlapon is olvashatóak. Szeretettel várunk minden jelentkezőt. A jelentkezési határidő: augusztus 10.
4. Szent József szobra alá egy doboz lett elhelyezve, amelybe imaszándékokat lehet tenni a Szent József év kapcsán. Ezt a dobozt majd a püspökségre továbbítjuk, ahol az imaszándékokat összesítik.
5. A Vasárnap című hetilap mostani számában a tanítások és lelki írások mellett olvashatunk különböző életutakról és az egyházi élet eseményeiről. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!