HIRDETÉSEK

2021. június 27. – Szent László Király
az egyházmegye fővédőszentje és alapítója

1. Június 29-én lesz Szent Péter és Szent Pál apostolok ünnepe. Templomunkban 18.00 órakor lesz szentmise. Ezen az ünnepen gyűjtjük a Péter-filléreket, a szentmise adományait erre a célra továbbítjuk.
2. Július 2-án Sarlós Boldogasszony ünnepe van, Szűz Mária Erzsébetnél tett látogatására emlékezünk. Templomunkban szintén 18.00 órakor lesz szentmise.
3. Jövő vasárnap, a hónap első vasárnapján délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz.
4. A héten elsőpéntek lesz, meglátogatjuk idős, beteg testvéreinket.
5. Újrakezdjük a szervezést a budapesti Eucharisztikus Kongresszusra, amelynek záró szentmiséjére Ferenc pápa is ellátogat. A tervek szerint szeptember 10-12. (péntek-vasárnap) napokon lennénk Budapesten és kapcsolódnánk be a programokba. Igyekszünk mielőbb részletesebb tájékoztatást adni. Kérjük, gondolkodjunk rajta, és aki tervez részt venni a Kongresszuson ezen a három napon, jelezze a plébánia felé.
6. A Vasárnap című hetilap mostani számában olvashatjuk a végzős gyulafehérvári kispapok bemutatkozásait, tanúságtételeit, valamint lelki, szellemi útravalót találunk benne a hét napjaira. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!