Hirdetések

1. Jövő héten a szokott időben lesznek a szentségekre való felkészítő hittanórák.
2. Az ifi csoportnak jövő vasárnap délután, 17.00 órától lesz találkozó. Szeretettel várjuk őket!
3. A fiatal felnőtt csoport részére kedden, 19.30-tól lesz katekézis, illetve egy ima-alkalom. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
4. A felnőtt katekézissel kapcsolatban jövő vasárnap tudunk információkat mondani. Ezt valószínű itt a templomban fogjuk tudni megszervezni.
5. A húsvéti idő egészen Pünkösdig tart, így aki a húsvéti szentgyónását szeretné elvégezni a következő hetekben, egészen Pünkösdig van rá lehetősége.
6. Az idei évben is fel lehet ajánlani a jövedelem utáni adó 3,5 %-át a plébánia részére. Amennyiben nem irányítjuk egy plébániához, vagy közhasznú szervezethez sem, akkor az államnál maradnak ezek az összegek. Ha valaki úgy dönt, hogy a plébániát támogatja, a kitölthető nyomtatványok a kis asztalon találhatóak, és május 20-ig lehet leadni őket a plébánián, melyeket továbbítunk az adóhivatal felé. Ha a kitöltéssel kapcsolatban kérdéseik vannak, bátran keressenek bennünket. A nyomtatvány megtalálható a plébánia honlapján is. Fontos, hogy egy lapra kell kinyomtatni mindkét oldalt és úgy kitölteni.
7. A Vasárnap című hetilap mostani számában többek között olvashatunk a Föld napjáról, az időskor lelkiségéről, valamint a rövid és tiszta imádságról. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

Mindenkinek áldott hetet kívánunk a Feltámadt Krisztus békéjével!