HIRDETÉSEK

2021. január 31. Évközi 4. vasárnap                            

 

 

1. Február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén templomunkban 18.00 órakor lesz szentmise, amikor a gyertyaszentelés szertartását is végezzük. Itt a templomban is lehet majd gyertyákat vásárolni.
2. Február 3-án, Szent Balázs püspök ünnepénszintén 18.00 órakor lesz szentmise, aminek végén a szokásos Balázs-áldásban is részesülhetmindenki.
3. Ugyancsak február 3-án lesz megtartva Nagyváradon a Megszentelt Élet világnapja. Délelőtt 11.00 órakor ünnepi szentmise lesz a Székesegyházban az egyházmegye szerzeteseivel, papjaival, amelyre a Kedves Híveket is szeretettel várjuk.
4. A héten elsőpéntek lesz. Az időseket, betegeket meglátogatjuk a szentségekkel.
5. Jövő vasárnap, február 7-én lesz templomunkban az egyházmegyei örökös szentségimádás. A 10.00 órai szentmise után lesz alkalmuk a Kedves Híveknek bekapcsolódni a csendes és a vezetett szentségimádásba egészen az esti szentmise kezdetéig. A szentségimádás pontos menetét jövő vasárnap fogjuk hirdetni. A kitett lapra már most is fel lehet iratkozni, hogy ki mikor tud egy-egy órát vállalni. Egy időpontra többen is lehet iratkozni, illetve szabadon, feliratkozás nélkül is bármikor be lehet kapcsolódni majd a nap folyamán.
6. A Vasárnap című hetilap mostani számában gondolatokat találhatunk az ökumenikus imahétről, olvashatunk Szent Balázs püspökről és a vincés forrásból is töltekezhetünk.Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!