HIRDETÉSEK

 

  1. november 22. – Krisztus a Mindenség Királya

 

 

  1. Örömmel tájékoztatjuk a Kedves Híveket, hogy Templomunkban szerdától visszatér a szokásos miserend. Hétfőn és kedden még nem lesz szentmise a templomban, az első szentmise szerdán, 18.00 órakor lesz, utána pedig már minden a megszokott rendben történik.
  2. November 27-én, pénteken, Csodásérmű Boldogasszony ünnepén, a 18.00 órai szentmise keretében lesz a templombúcsúnk, melyet idén, a kialakult helyzetre való tekintettel, és ahhoz igazodva szervezünk meg. A búcsús misét élőben is közvetítjük a plébánia Facebook oldalán. Kérünk mindenkit, hogy a templomban csak a kijelölt helyekre üljünk. Az előtérben és az eresz alatt is lesz hangosítás, arra az esetre, ha bent már nem tudnánk a megfelelő távolságot megtartani.
  3. November 28-án lesz Labouré Szent Katalin ünnepe, amikoris plébániánk névadóját ünnepeljük. Szeretettel várunk mindenkit az esti 18.00 órai szentmisére!
  4. Jövő vasárnap, advent első vasárnapján tarjuk meg az elhalasztott egyháztanács választást. A szentmisén résztvevők megkapják a szavazólapot és a 16 névből 8 nevet kell majd kiválasszanak.
  5. Előre hirdetjük, hogy az adventi időben folytatjuk a Rorate szentmiséket az előző évekhez hasonló módon: reggel 06.00 órakor lesz a Rorate szentmise, ami után most sajnos elmarad a közös reggeli. Az esti, 18.00 órai szentmise az adventi időben is megmarad.
  6. Egyházmegyei szinten minden adventi vasárnapon más-más szándékért imádkozunk. Advent első vasárnapján az egészségügyben dolgozókért fogunk közösen imádkozunk.
  7. A Nagyváradi Püspökség Betlehem-készítő pályázatot hirdet. Az elkészült munkákat december 15-ig kell a püspökségen leadni. A pályázat részleteiről a hirdetőtáblán valamin a plébánia honlapján lehet olvasni. Bátorítunk mindenkit, és különösen a gyerekes családokat, hogy gyerekek és szülők közösen készítsék el betlehemesüket.
  8. Köszönet mindazoknak, akik tegnap a város különböző helyszínein bekapcsolódtak az egyházmegyei egész napos szentségimádásba!
  9. A Vasárnap című hetilap mostani számában többek között olvashatunk a szegények világnapjáról, az egyházzenéről és lazarista forrást is találunk benne. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!