HIRDETÉSEK

 

  1. október 25. – Évközi 30. vasárnap

 

  1. Múlt vasárnap a missziók javára 427,- RON gyűlt össze, amelyet továbbítottunk a püspökség felé. Isten fizesse mindenki felajánlását!
  2. Vasárnaponként templomunkban 08.00, 10.00 és 18.00 órakor vannak szentmisék, hogy az érvényben lévő előírásokat be tudjuk tartani. Kérjük, hogy próbáljunk eloszlani a három szentmisére és mindig a kijelölt helyekre üljünk!
  3. A Hívek és az Egyháztanács javaslatai alapján elkészült a lehetséges Egyháztanács tagok nevének listája, amelyet a plébániai hetilapban, a hirdetőtáblán és az online felületeken (Facebook, katalintelep.ro) is megtalálhatnak. A Hívek közössége november 8-án fog a vasárnapi szentmiséken szavazni, oly módon, hogy a 16 fős listából 8 nevet kell mindenki megjelöljön, azokat, akiket Egyháztanács tagnak szeretne választani.
  4. Jövő vasárnap, Mindenszentek ünnepén a 10.00 órai szentmise keretében megáldjuk a Rózsafüzér titkokat, délután 16.00 órától csendes szentségimádás lesz, amely 17.45-kor litániával és szentségi áldással zárul.
  5. Amennyiben a járványhelyzet engedi, november első hetétől folytatjuk az elsőáldozásra és a bérmálkozásra való felkészülést a plébánián. Ha az előírások szigorodnak, az említett csoportokkal online lesznek a felkészülések. A tavalyi elsőáldozó csoporthoz lehet még csatlakozni, ezt kérjük jelezzék a plébánián, a bérmálkozásra való felkészülést azok folytatják, akik ezt már tavaly elkezdték, így ehhez a csoporthoz most nem lehet csatlakozni, hanem 2021 őszén indul új bérmálkozási csoport.
  6. A Vasárnap című hetilap aktuális számában egy figyelemre méltó interjút olvashatunk Kovács Gergely, gyulafehérvári érsekkel, valamint hasznos írásokat és tanításokat találunk benne. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

 

Mindenkinek áldott hetet kívánunk!