HIRDETÉSEK

2020. február 9. Évközi 5. vasárnap

1. Ma a szentmisék után balázsáldásban részesülhetnek azok, akik hétfőn nem tudtak itt lenni.
2. Február 11-én lesz a Betegek Világnapja. Ez alkalomból 17.00 órakor szentmise keretében a Szent László templomban szolgáltatják ki a betegek kenetét azok számára, akik ezt kérik és oda el tudnak menni. Azok számára, akik nem tudnak oda elmenni, február 16-án, vasárnap, a 10.00 órai szentmise keretében szolgáltatjuk ki ezt a szentséget. Tájékoztató anyagot a betegek kenetéről a kis asztalon találhatunk. Kérjük, hogy akik részesülni szeretnének ebben a szentségben, ma estig jelezzék a plébánián. Február 10-én, a szentmise után lesz egy közös megbeszélés a jelentkezőkkel itt a plébánián.
3. Február 11-én, kedden, templomunkban nem lesz szentmise!
4. Február 13-án, 19.00 órától ifjúsági szentségimádás lesz. Szeretettel hívjuk a fiatalokat és felnőtteket egyaránt!
5. Kilenc hónap választ el bennünket a Budapesti Eucharisztikus Kongresszustól. Már több, mint harminc fő jelentkezett a plébániáról. Kérjük, hogy aki részt szeretne venni, mielőbb jelezze. A plébániai csoport számára a szállást a budapesti rendházunkban és a szobi kollégiumunkban tudjuk megoldani, ezekért nem kell fizetni, csak a szobi szállás és a Budapest közötti utazásnak lesz egy minimális költsége. A Kongresszus kezdetéig minden szentmise után elimádkozzuk azt az imát, amit a kis lapokon találunk.
6. Szerdán este, 19.00 órától felnőtt katekézis lesz. A gyerekek és fiatalok hittanórái, az énekpróba a szokott időben lesznek!
7. Az előttünk álló héten világszerte a házasság hetét ünnepeljük. Pénteken 18.00 órától egy vacsorára hívják a házaspárokat, szombaton 18.00 órától egy közös találkozóra. Az események helyszíne a Szent László iskola. A pénteki vacsorára előre kell jelentkezni a plébánia elérhetőségein. Ugyanakkor jövő vasárnap, a 10.00 órai szentmise után itt a templomban a házaspárok külön áldásban részesülhetnek. Február 22-én, 16.00 órától egy első találkozóra hívjuk a családosokat, házastársakat gyerekeikkel együtt, abból a célból, hogy találkozzunk, és találkozhassanak egymással, egymást erősíthessék és bátoríthassák, és amit hosszabb távon is lehet folytatni.

Isten áldását kívánjuk mindenkinek az előttünk álló hétre!