HIRDETÉSEK

2020. január 26.Évközi 3. vasárnap

1. Köszönjük mindazoknak, akik tegnap este velünk imádkoztak és ünnepeltek a Lazaristák alapításának ünnepén!
2. Ma országszerte gyűjtést szerveznek a nagyváradi román nyelvű Mária Rádió székházának építésére. Aki ezt az ügyet támogatni szeretné, a kijáratnál található kosárba teheti adományait.
3. Holnap nem este, hanem reggel 07.30-kor lesz szentmise, ugyanis rendi találkozóra utazunk.
4. Kedden este, 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis, szerdán 18.45-től felnőtt katekézis lesz. A szerdai felnőtt katekézisen az Eucharisztikus Kongresszusról fogunk beszélni. A gyerekek és fiatalok hittanórái, az énekpróba a szokott időben lesznek!
5. Február 1-én, szombaton ünnepeljük Nagyváradon a szerzetesek világnapját. Ez alkalomból 12.00 órakor a Székesegyházban lesz ünnepi szentmise, ahová szeretettel hívjuk a Kedves Híveket is!
6. Jövő vasárnap, február 2-án, Urunk bemutatásának (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepén a 10.00 órai szentmise keretében lesz a hagyományos gyertyaszentelés is. Itt a templomban is lesznek megvásárolható gyertyák.
7. Szintén jövő vasárnap lesz templomunkban az örökös szentségimádási nap. A 10.00 órai szentmise után kihelyezzük az Oltáriszentséget, és 16.30-ig csendes szentségimádás lesz. 16.30-tól gitáros dicsőítést, majd 17.15-től vezetett szentségimádást tartunk. A szentségimádás 18.00 órakor szentségi áldással zárul. Szeretettel várunk mindenkit, hogy elcsendesedjünk és erősödjünk az Úr Jézus jelenlétében!
8. Szeretettel hívjuk és bátorítjuk a Kedves Híveket, hogy közösen vegyünk részt szeptember 13-20. között a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. A részletekről a hirdetőtáblán és a honlapon is lehet olvasni!
9. Ma délután 16.00-tól közös korcsolyázásra hívjuk a gyerekeket, fiatalokat a gyermekvárosban elkészült korcsolyapályára.
10. A Vasárnap című hetilap aktuális számában olvashatunk a katolikus média hivatásáról, az önismeretről, és találunk benne lazarista forrást is. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

Isten áldását kívánjuk mindenkinek

az előttünk álló hétre!