HIRDETÉSEK

 

  1. január 19. – Évközi 2. vasárnap

 

  1. Ma jótékonysági vásár van a templom előtt a plébánián készült termékekből. Sok köszönet az önkénteseknek! Az utóbbi időben is voltak, akik be tudtak kapcsolódni ebbe a tevékenységbe, de mindig várunk új jelentkezőket, akiknek ezt idejük engedi és akik magukhoz közel érzik a segítségnyújtásnak ezt a módját. Minden héten hétfői, szerdai és csütörtöki napokon zajlik a tevékenység. Lehet néhány órára, fél napra, egy napra, vagy mindhárom napra csatlakozni, kinek az ideje hogyan engedi.
  2. Ma este 18.00 órától ökumenikus ima lesz a Székesegyházban, ahová szeretettel hívják és várják a Kedves Híveket. Vegyünk részt közösen ezen az imaalkalmon, így is erősítve az egységre való törekvésünket. A hét folyamán minden este imádságok lesznek más-más felekezeteknél, amelyek helyszínei olvashatóak a hirdetőtáblán és a honlapon is, és amelyekre szeretettel várnak mindenkit.
  3. Hétfőn este, 19.00 órától megbeszélésre várjuk az Egyháztanács tagjait a plébániára.
  4. Kedden este, 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis lesz. A gyerekek és fiatalok hittanórái, az énekpróba a szokott időben lesznek!
  5. Január 25-én ünnepeljük a lazarista rend alapítását. Ezen a napon a lazaristák világszerte elmondják azt a felajánló imát, amellyel megerősítik fogadalmaikban tett elköteleződésüket. Ezt tesszük mi is a 18.00 órai ünnepi szentmisében, amelyre szeretettel várjuk a Kedves Híveket is!
  6. A házszenteléseken összegyűlt adományokból 9650,- lejt tudtunk a plébánia számlájára tenni. Még egyszer köszönjük támogatásukat!
  7. Szeretettel hívjuk és bátorítjuk a Kedves Híveket, hogy közösen vegyünk részt szeptember 13-20. között a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. A részletekről a hirdetőtáblán, a mellékelt lapon és a honlapon is lehet olvasni!
  8. Ma délután 15.30-tól közös korcsolyázásra hívjuk a gyerekeket, fiatalokat a gyermekvárosban elkészült korcsolyapályára.
  9. A Vasárnap című hetilap aktuális számában olvashatunk a az ortodox-katolikus párbeszédről, az Eucharisztiáról az ökumenikus párbeszéd tükrében, valamint hasznos írást találunk benne a lelkigyakorlat fontosságáról. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

Isten áldását kívánjuk mindenkinek

az előttünk álló hétre!