HIRDETÉSEK

2020. január 12.Urunk megkeresztelkedése

1. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz a templomban.
2. Január 13-án, hétfőn, a szentmise után lesz a Rózsafüzér Társulat találkozóra, amelyre szeretettel várjuk a társulati tagokat!
3. A héten már a szokott időben lesznek a hittanórák és az énekpróba, illetve ezen a héten kedden 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis, szerdán 18.45-től felnőtt katekézis is lesz.
4. Csütörtökön, 19.00 órától ifjúsági szentségimádás lesz. Szeretettel várunk mindenkit, akik a fiatalokkal és a fiatalokért szeretnének imádkozni. A szentségimádás után meleg teára, pogácsára várunk mindenkit szeretettel a plébánián!
5. Jövő vasárnap jótékonysági vásár lesz a templom előtt a szokott módon. Köszönet minden önkéntesnek a sok munkáért!
6. Szintén jövő vasárnap 18.00 órától ökumenikus imádság lesz a Székesegyházban, amelyre szeretettel várnak mindenkit!
7. A héten nagyjából a házszentelések végéhez értünk. Köszönjük még egyszer a kedves fogadtatást, készülődést, és a templomnak szánt adományokat. Volt, akiket nem találtunk otthon, de ha szeretnék, szívesen visszamegyünk, csak jelezzék a plébánián.
8. Szeretettel hívjuk és bátorítjuk a Kedves Híveket, hogy közösen vegyünk részt szeptember 13-20. között a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. A részletekről, az utazásról hamarosan részletes tájékoztatást is adunk, addig is raktározzuk el magunknak a gondolatot!
9. Ma délután 16.00 órától közös korcsolyázásra hívjuk a gyerekeket, fiatalokat a gyermekvárosban elkészült korcsolya-pályára.
10. A Vasárnap című hetilap aktuális számában olvashatunk az új gyulafehérvári érsekről, a keresztelésről, valamint a farsangi szokásokról is. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

Isten áldását kívánjuk mindenkinek

az előttünk álló hétre!